Shendeti Publik
Cfare eshte shendeti?
Informacion
Foto Shendeti Publik
Video
Lini komentet tuaja
Postoni dhe ju vete
Forumi SH.P
Materiale
Informacione te postuara nga perdoruesit
Shkarkoni
Votoni dhe ju
Kontaktoni admin
Numri i vizitoreve
Links
Ligje
Lajme mbi shendetin
Lini komentet tuaja
Ketu mund te lini komentet tuaja nga fusha te ndryshme te jetes por sidomos per Shendetin Publik. Mund te beni verejteje dhe sygjerime te cfaredo lloj.

Name:
Your Email address:
Homepage:
Your message:

<-Back

 1  2  3  4  5  6  7  8 ... 36Continue -> 
Name:admin
Homepage:-
Time:08/26/2013 at 1:48pm (UTC)
Message:nje nga shoqatat jo fitimprurese me te medha ne vend per shendetit publik eshte " Shoqata Kombetare e Shendetit Publik" , Ndiqeni ne facebook per cdo aktivitet qe ajo kryen ose vizitoni www.naph-al.org

Name:admin
Homepage:-
Time:08/26/2013 at 8:10am (UTC)
Message:ka nje mori vende pune ku mund te punosh ne shendet publik. ne baze te ligjit te shendetit te publik mund te renditen 19 kategori pune. un mund te te permend disa vende pune qe te krijosh nje ide.
e para eshte Ministria e Shendetesise ne te gjitha sektoret e saj. Instituti i shendetit publik. Ashr dhe drejtorite e shendetit publik te rretheve, ISKSH dhe DRSKSH te rretheve, Statistikat shendetesore ne spitale dhe qendra shendetesore. ne ministrine e mjedisit si dhe agjensie perkate ne fushen e shendetit mjedisor, ne klinika nutricionale, OJF te ndryshme, dhe mos harroj me kryesoren arsyeja e krijimit te kesaj dege perpara 6 vitesh ka qene te mbuloje te gjitha institucionet shendetesore me menaxhere shendetesor

Name:rovy
E-Mail:rovenadashi123gmail.com
Homepage:-
Time:07/21/2013 at 7:16pm (UTC)
Message:mbasi mbaron universitetin ku mund te punosh ?

Name:-
Homepage:-
Time:07/10/2008 at 11:43am (UTC)
Message:ti mi bukuroshja silda kush ftyra nuk te pelqejne ty?pa ta shofim surratin tat sa tbukur e ke.

Name:sefedin 
E-Mail:sef.shabanihotmail.com
Homepage:http://sef.shabani@hotmail.com
Time:05/23/2008 at 9:01pm (UTC)
Message:kam problem me shendetin dhe ate me hemoroidet qe me kan pezmetuar,dhe spo kam mundesi me u ba operimin,ju kisha lutur qysh me ja ba me barna me i sheru apo injekcione qka kishi preferuar

Name:arsi
Homepage:-
Time:05/13/2008 at 7:02pm (UTC)
Message:shyqyr qe u kujtove:o8)

Name:Jonce
Homepage:-
Time:05/12/2008 at 6:49pm (UTC)
Message:yyyyyyyyyyyyyy sa vite kisha pa u futur ketuuuuuuu :)

Name:arsi
Homepage:-
Time:05/07/2008 at 6:02pm (UTC)
Message:yyyyyy qenkan kujtuar ca ketej.
o silda na jep ti ca fytyra se mbase dhe i nderrojme

Name:silda
Homepage:-
Time:05/07/2008 at 9:18am (UTC)
Message:sa e shpifur qenka faqja e para hiqini ato fytyra ok qe te behet e bukur

Name:silda
Homepage:-
Time:05/07/2008 at 9:18am (UTC)
Message:sa e shpifur qenka faqja e para hiqini ato fytyra ok qe te behet e bukur


Numri i vizitoreve eshte: 50280 visitors (116204 hits)
Shendeti Publik
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free