Shendeti Publik
Cfare eshte shendeti?
Informacion
Foto Shendeti Publik
Video
Lini komentet tuaja
Postoni dhe ju vete
Forumi SH.P
Materiale
Informacione te postuara nga perdoruesit
Shkarkoni
Votoni dhe ju
Kontaktoni admin
Numri i vizitoreve
Links
Ligje
Lajme mbi shendetin
Shendeti Publik
Shendeti Publik ---> Pas shume vitesh qe nga krijimi i kesaj faqe po rikthehemi perseri me updatime te reja..

SHENDETI PUBLIK ESHTE... ÇFARE?  NE,SI NJE SHOQERI, BEJME KOLEKTIVISHT PER TE SIGURUAR KUSHTET NE TE CILAT NJERZIT MUND TE JENE TE SHENDETSHEM.

SHENDETI PUBLIK ESHTE SHKENCA E MBROJTJES DHE PERMIRSIMIT TE SHENDETIT TE KOMUNITETEVE PERMES EDUKIMIT, PROMOVIMIT TE STILEVE TE SHENDETSHME TE JETES DHE KERKIMEVE PER PARANDALIMIN E SEMUNDJEVE.

PUBLIC HEALTH


 

1- PARANDALON EPIDEMITE DHE SHPERNDARJEN E SEMUNDEVE

2- MBRON KUNDRA RREZIQEVE MJEDISORE

3- PARANDALON DEMTIMET

4- PROMOVON DHE INKURAJON SJELLJET E SHENDETSHME

5- I PERGJIGJET KATASTROFAVE DHE ASISTON KOMUNITETIN NE SHERIM (MARRJEN E VETES)

6- SIGURON CILESI DHE AKSES TE SHERBIMEVE SHENDETSORE 

KONTEKSTI I SHENDETIT PUBLIK

INCIDENCA, PREVALENCA DHE SEVERITETI I SEMUNDJEVE NE KOMUNITET OSE POPULLATA DHE FAKTOR QE NJIHEN PER TA, DUKE PERFSHIRE INFEKSIONET, EKSPOZIMIN NDAJ NDOTEZVE DHE EKSPOZIME APO AKTIVITETE TE TJERA.

 

SHENDETI

SHENDETI ESHTE NJE GJENDJE E TE QENIT MIRE NE TRUP, MENDJE DHE SHPIRT, SE BASHKU ME NJE SENS PUSHTETI TE REZERVUAR TE BAZUAR MBI FUNKSIONET NORMALE TE ÇESHTJEVE, NJE KUPTIM PRAKTRIK I PARIMEVE TE JETES SE SHENDETSHME, NJE PERSHTATJE HARMONIKE NDAJ MJEDISIT (FIZIKE DHE PSIKOLOGJIKE); AI ESHTE NJE MJET I NJE JETE ME TE PASUR SHERBIMESH.

Created from Genci Dervishi & RC Studio 

copyright©2007 - 2008


Numri i vizitoreve eshte: 50280 visitors (116209 hits)
Shendeti Publik
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free