Shendeti Publik
Cfare eshte shendeti?
Informacion
=> Trajnime ne kuader te edukimit ne vazhdim
Foto Shendeti Publik
Video
Lini komentet tuaja
Postoni dhe ju vete
Forumi SH.P
Materiale
Informacione te postuara nga perdoruesit
Shkarkoni
Votoni dhe ju
Kontaktoni admin
Numri i vizitoreve
Links
Ligje
Lajme mbi shendetin
Trajnime ne kuader te edukimit ne vazhdim
Ne Shqiperi prej vitit 2010 ka filluar proceci i akreditimit te profesionisteve te shendeti si mjeke , farmaciste dhe stomatolege, permes aktiviteteve te edukumit ne vazhdim te cilat akreditohen nga Qendra Kombetare e edukimit ne Vazhdim (QKEV), gjithashtu ne keto aktivitete mund te marrin pjese edhe personeli infermieror por te cilet nuk kane te detyrueshem marrjen e nje numri te caktuar kreditesh. per me shume informacione per sistemin e akreditimit dhe aktiviteteve te akredituara klikone ne www.qkev.gov.al Nje nga ofruesit me te medhenj te aktiviteteve te akredituara si Trajnime, Workshope, Trajnime Online dhe Konferenca, eshte Shoqata Kombetare e Shendetit Publik / National Association of Public Health (NAPH). NAPH eshte ofruesi i cili organizoi per here te pare Workshopin e akredituar, Konferencen e pare te akredituar dhe trajnimin e pare online te akredituar. NAPH ka nje eksperience 11 vjecare rreth aktiviteteve te edukimit ne vazhdim por jo vetem. NAPH eshte nje nder shoqatat me te medha jofitimprurese qe operon ne fushen e Shendetit Publik ne Shqiperi. NAPH eshte nje shoqate kombetare, e pavarur, vullnetare qe perfaqeson Shendetin Publik ne Shqiperi e lidhur gjithashtu me komunitetin derkombetar te Shendetit Publik. NAPH eshte nje ze I pavarur I specilaisteve te Shendetit Publik ne Shqiperi Stafi I NAPH pėrbėhet nga specialistė tė Shėndetit Publik, epidemiologė, biostatisticienė, promovues dhe edukues shėndetėsorė, prakticienė tė pėrgjithshėm, klinicistė, infermierė, specialistė pa background mjekėsor qė punojnė nė Shėndet Publik, studentė, etj. Fushat kryesore te aktivitetit -Kerkime specifike -Edukim shendetesor ne vazhdim -Ofrimi I sherbimeve ne fushen e Shendetit Publik -Depistim -Vleresimi I cilesise se sherbimeve -Botime: libra, manuale, kerkime shkencore, artikuj. -Konsulte profesionale ne fushen e Shendetit Publik -Shendeti ne pune Per me shume informacione ndiqeni ne faqen zyrtare te facebook ne www.facebook.com/naph.al

Numri i vizitoreve eshte: 46385 visitors (109647 hits)
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=
Shendeti Publik